Hozzávalók 4
főre:
*1 közepes csirkemell filé
*1 kis üveg gomba (17 dkg)
*1 közepes fej vöröshagyma
*2 ek olaj
*1 kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 csapott tk őrölt pirospaprika
*1 ek házi darált paprika
*1 dl sűrű paradicsomlé
*1 dl víz
A csirkemellet alaposan megtisztítjuk, és vékony csíkokra
vágjuk. Az üveges gombát átmossuk, lecsepegtetjük és felszeleteljük.
A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon
üvegesre pároljuk.
A lecsepegett húst fehéredésig pirítjuk rajta.
Megszórjuk a fűszerekkel, felengedjük kb. 1 dl vízzel és
fedő alatt puhára főzzük.
Hozzáadjuk a gombát, a paradicsomlevet és még tovább
pároljuk.
Ha már a gomba is puha és a leve is kicsit besűrűsödött,
elzárhatjuk.
Melegen, rizs körettel kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése