PrintFrendly

2024. június 2., vasárnap

Tárcsán sült mexikói csirkeszárny

Ez az a csirkerész, ami nálunk ritkán kerül étlapra. Most viszont egy kis szabadtéri sütögetés keretében készült belőle az ebéd. Igazán egyszerű és ízletes. Köretként sült spárgát és sült krumplit kínáltam.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
Hozzávalók 4 személyre
*8 db csirkeszárny
*1 késhegynyi csili tört maggal
*olaj a sütéshez
 
A fűszereket összekeverjük. A húst alaposan megtisztítjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A hűtőben pár órát pihentetjük. Tárcsán, felforrósított olajon megsütjük. Tepsiben sült krumplival és sült spárgával kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése