Ez az a csirkerész, ami nálunk ritkán kerül étlapra. Most viszont egy kis szabadtéri sütögetés keretében készült
belőle az ebéd. Igazán egyszerű és ízletes. Köretként sült spárgát és sült krumplit kínáltam.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*8 db csirkeszárny
*1 és 1/2 tk édes magyar fűszerpaprika
*1 tk vöröshagymás só
*1 tk fokhagymagranulátum
*1 kk őrölt feketebors
*1 késhegynyi csili tört maggal
*1/2 kk őrölt koriandermag
*olaj a sütéshez
A fűszereket összekeverjük. A húst alaposan megtisztítjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. A hűtőben pár órát
pihentetjük. Tárcsán, felforrósított olajon megsütjük. Tepsiben sült krumplival és sült spárgával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése