Roppant egyszerű köret, amit nem csak szilveszterkor vagy újévben kínálhatunk, hanem az év bármely szakaszában. Sültekhez
kiváló köret. Szénhidrátdiétába is illeszthető.
A recept megjelent a Kifőztük magazin szeptemberi számában is.
*10 dkg cm lencsekonzerv
*5 dkg trappista sajt
*5 dkg füstölt sajt
*2 dkg vöröshagyma
*2 púpozott ek tejföl
*1 ek cm majonéz
*1 tk mustár
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
A lencsét átmossuk, lecsepegtetjük, a kétféle sajtot és a vöröshagymát apró kockára vágjuk. A tejfölt kikeverjük
a majonézzel, mustárral, ízesítjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a sajtokat, a hagymát és a lencsét. Sültekhez kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése