PrintFrendly

2021. október 22., péntek

Juhtúrós-kukoricás csirkemell

Van úgy, hogy nincs ötlet, hogy mi legyen az ebéd. Majd a hűtőben található maradék kukorica és egy kevés juhtúró adja az ihletet. Végül lesz egy igazán egyszerű, hamar elkészíthető, szaftos fogás. 
A gyerekeknek is ízlett. Párolt rizs körettel kínáltam. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában is.
Hozzávalók 3 személyre
*50 dkg csirkemellfilé
*1 ek vaj
*2-3 ek olaj
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*2 dl tejszín
*10 dkg krémes juhtúró
*5 dkg cukormentes kukorica konzerv
Tálaláshoz:
*basmati rizs
 
A húst vékony csíkokra vágjuk, a felforrósított vaj és olaj keverékén megpirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük. Felöntjük tejszínnel és hozzáadjuk a juhtúrót. Felforraljuk, beleszórjuk a kukoricát. Melegen, basmati rizzsel kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése