Van úgy, hogy nincs ötlet, hogy mi legyen az ebéd. Majd a hűtőben található maradék kukorica és egy kevés juhtúró
adja az ihletet. Végül lesz egy igazán egyszerű, hamar elkészíthető, szaftos fogás.
A gyerekeknek is ízlett. Párolt rizs körettel kínáltam.
A recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában is.
*50 dkg csirkemellfilé
*1 ek vaj
*2-3 ek olaj
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*2 dl tejszín
*10 dkg krémes juhtúró
*5 dkg cukormentes kukorica konzerv
Tálaláshoz:
*basmati rizs
A húst vékony csíkokra vágjuk, a felforrósított vaj és olaj keverékén megpirítjuk, közben sóval és
borssal ízesítjük. Felöntjük tejszínnel és hozzáadjuk a juhtúrót. Felforraljuk, beleszórjuk a kukoricát. Melegen, basmati rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése