Könnyű, húsmentes fogás olyan hétköznapokra, amikor gyors ételre van szükség. Pillanatok alatt elkészül és nagyon
egyszerű.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
*30 dkg zöldborsó
*8 dkg vöröshagyma
*3 ek olaj
*1 csapott kk fűszerpaprika
*1 csapott kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 kk házi darált paprika
*1 csapott tk Wise Food Gluténmentes Zabpehelyliszt
*2 ek tejföl
*20 dkg Wise Pasta Szezámpenne
A tésztát bő vízben kifőzzük, átöblítjük és lecsepegtetjük.
A felkockázott vöröshagymát kevés felforrósított olajon megfonnyasztjuk, majd átforgatjuk rajta a zöldborsót. Megszórjuk
a fűszerpaprikával, borssal, sóval. Annyi vízzel felengedve, ami éppen ellepi roppanósra főzzük. Közben hozzáadjuk a darált paprikát is. Ha elfőtt
a leve, megszórjuk kevés zabpehelyliszttel és belekanalazzuk a tejfölt. Ha jól átmelegedett, akkor azonnal, a kifőtt tésztával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése