Nagyon kedvelem a fűszervajakat. Bár az idő most nem
kedvez a grillezésnek, de bízom benne, hogy már nem sokat kell várni a megfelelő
alkalomra. A citrom és a kapor jó kis páros, érdemes kipróbálni. Ajándéknak is
remek.
A recept megjelent a Kifőztük magazin júniusi számában is.
Hozzávalók 3 személyre
*15 dkg puha vaj
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fehér bors
*1 kezeletlen citrom reszelt héja
*1 kis csokor friss kapor
A vajat a sóval, borssal, a citrom reszelt héjával és az
apróra vágott kaporral kikeverjük.
A fűszervajból folpackban hengert formázunk.
Becsomagolva pár órát a hűtőben pihentetjük.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Grillezett húsokhoz, halhoz, frissensültekhez kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése