Igazi nyári, könnyű, gombás fogás.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*25 dkg Chef Gomba barna csiperkegomba
*só
*örült bors
*fokhagymagranulátum
*12 dkg fetasajt
*2 kisebb cukkini
*mexikói fűszerkeverék
*kevés olaj
A gombák tönkjét kiemeljük, majd megszórjuk sóval, borssal és fokhagyma-granulátummal. Zöldséghámozóval a cukkinit
szalagokra vágjuk. A kalapba kevés feta sajtot nyomunk, majd betekerjük a cukkiniszalagba. Sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk. Lekenjük olajjal és megszórjuk mexikói
fűszerkeverékkel. Pár darabot nyársra is húzhatunk. Grillen, grillserpenyőben vagy 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése