Ha maradt egy kevés főtt tojás, készíthetünk belőle egy könnyű kis gombasalátát némi medvehagymával megbolondítva.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
A recept megjelent a Kifőztünk oldalon is.
*20 dkg Chef Gomba laskagomba
*20 dkg Chef Gomba fehér csiperkegomba
*só
*őrölt bors
Sütéshez:
*kevés olaj
Továbbá:
*3 nagy keményre főtt tojás
*2-3 ek tejföl
*1 ek cm majonéz
*1 tk cm mustár
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 kis csokor friss medvehagyma
A megpucolt tojásokat villával áttörjük, hozzáadjuk a tejfölt, a majonézt, a mustárt és jól összeforgatjuk. A
laskagombét vékony csíkokra, a csiperkét szeletekre vágjuk, majd kevés olajon megsütjük, megszórjuk sóval, borssal. Beleforgatjuk a tojáskrémbe.
Sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk az apróra vágott medvehagymát. Pár órát pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése