Könnyű kis zöldséges köret bármilyen sült hús vagy grillezett szelet mellé. Egyszerű elkészíteni, minél többféle
fűszert használunk, annál finomabb a végeredmény.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
Az ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*1 közepes karfiol
*olívaolaj
*1/2 kávéskanál őrölt fekete bors
*1 kávéskanál fokhagyma granulátum
*1 kávéskanál vöröshagymás só
*1 kávéskanál morzsolt oregánó
*1 kávéskanál morzsolt bazsalikom
*20 dkg mozzarella sajt
A karfiolt nagy rózsáira szedjük, azokat pedig 1 cm-es szeletekre vágjuk. Olívaolajjal kikent nagy méretű tepsibe fektetjük mind. Lekenjük
kevés olívaolajjal. Megszórjuk a fűszerekkel. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 20 perc alatt roppanósra sütjük, félidőben megfordítjuk.
Vékonyra szeletelt mozzarella sajtot rakunk rá, majd a sajt olvadásáig sütjük. Melegen, rózsaborssal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése