Egy könnyű kis húsmentes fogás a picit szokatlanabb ételek kedvelőinek.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*1 közepes karfiol
*2-3 ek olaj
*1 ek vaj
*só
*őrölt bors
*10 dkg Chef Gomba barna csiperkegomba
*só
*őrölt bors
*2 ek tejföl
*1 ek cm mustár
*2 ek sajtkrém
*10 dkg trappista sajt a tetejére
A karfiolt ujjnyi szeletekre vágjuk. A felforrósított olaj és vaj keverékén mindkét oldalukat megsütjük. Közben megszórjuk
sóval és borssal. Olajjal kikent tepsibe fektetjük. A visszamaradt zsiradékon a vékony szeletekre vágott gombát megpirítjuk, ízesítjük a fűszerekkel.
Hozzáadjuk a mustárral és sajtkrémmel elkevert tejfölt. A gombás ragut a karfiolszeletekre halmozzuk. A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített
sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése