A család nagy rajongója a bundás húsoknak. Most egy picit
másképpen készítettem, mint általában. Így is nagy sikere lett.
Hozzávalók 2-3 személyre
*1 nagy csirkemellfilé
*só
*1 dl édes-chilis BBQ szósz
Forgatáshoz:
*10 dkg tk tönkölybúzaliszt
Bundához:
*1 nagy tojás
*2 púpozott ek TK tönkölybúzaliszt
*1 púpozott ek tejföl
*1 dl tej
*1 jó nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
Sütéshez:
*olaj
Hozzávalók 2-3 személyre
*1 nagy csirkemellfilé
*só
*1 dl édes-chilis BBQ szósz
Forgatáshoz:
*10 dkg tk tönkölybúzaliszt
Bundához:
*1 nagy tojás
*2 púpozott ek TK tönkölybúzaliszt
*1 púpozott ek tejföl
*1 dl tej
*1 jó nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
Sütéshez:
*olaj
A megtisztított húst vékony darabokra vágjuk és megszórjuk sóval. Egy szilikon ecset segítségével lekenjük a szósszal.
A
bundához a tojást simára keverjük a liszttel, tejföllel, tejjel és fűszerekkel.
A pácolt húst megforgatjuk lisztben, majd a sűrű masszában. Forró olajban
barnára sütjük. Papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése