Ez egy könnyű, húsmentes fogás, ami tej-, tojás-, gluténmentes és szénhidrátdiétába is illeszthető. A felhasznált
gombát a ChefGomba biztosította. A recept megjelent a Kifőztük magazin februári számában is.
*1 csomag Amigo Exotic ChefMix
*1 kisebb karfiol fele
*1 nagyobb paradicsom
*2 ek darált paprika
*1 kk só
*1/2 kk őrölt fekete bors
*1 tk őrölt fűszerpaprika
*2-3 ek olaj
*basmati rizs a tálaláshoz
A csomagban lévő nagyobb gombákat csíkokra, a hagymát kisebb darabokra vágjuk. Utóbbit kevés felforrósított olajon
megfonnyasztjuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk rózsáira szedett karfiolt, a gombát és nagyobb darabokra vágott paradicsomot. Felengedjük annyi vízzel,
ami félig ellepi. Ízesítjük a fűszerekkel, a darált paprikával. Amikor a zöldségek megpuhultak és a leve elfőtt, melegen, basmati rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése