Hozzávalók:
- 1 virsli
- 1 tojás
- 1 tk olaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 fogpiszka
A virslit hosszában kettévágjuk úgy, hogy az egyik végénél
hagyunk kb. 1,5-2 cm
részt, amit nem vágunk át.
A két oldal felé kihajtva megformázzuk a szív alakot.
Egy fogpiszkával összetűzzük a szív alját.
Olajat hevítünk egy serpenyőben, majd ráhelyezzük a virslit
és megsütjük mindkét oldalát.
A tojást megtörjük és óvatosan a virsli közepébe
csúsztatjuk.
Sütjük pár percet, majd egy gyors mozdulattal megfordítjuk
és a másik oldalát is megsütjük.
Egy tányérra csúsztatjuk, majd eltávolítjuk a fogpiszkát.
Meghintjük sóval, borssal.
Melegen, friss kenyérrel és zöldségekkel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése