Hozzávalók 2 poliphoz:
- 1 hosszabb virsli
- 1 tk olaj
- Kevéske majonéz a szemekhez
A virslit keresztben kettévágjuk.
A vágott felénél hosszában bevágjuk úgy, hogy a másik végén
kb. 1,5-2 cm
rész maradjon, ami nincs átvágva (ez lesz a fejrész).
Majd fordítunk rajta 90 fokot és itt is bevágjuk hosszában.
Így már van 4 láb.
Majd minden lábat elvágunk, hogy meglegyen a nyolc.
Pici olajat forrósítunk és ráállítjuk a polipokat, pár perc
alatt megsütjük.
A szemeket kevéske majonézzel alakítjuk ki.
Friss zöldségekkel és kenyérrel kínáljuk.
Mivel a fejrész nem tud rendesen átsülni, ezért érdemes a
virsliket előbb pár perc alatt előfőzni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése