Nagyon egyszerűen és hamar elkészíthető.
Hozzávalók 3 főre:
- 300 g málna
- 2 kis doboz málnás joghurt (2*125 g)
- 1 kis doboz habtejszín (200 ml)
- Porcukor ízlés szerint
A málnát megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük. Pár szemet
félreteszünk a díszítéshez.
Érdemes átpasszírozni, mert zavaróak lehetnek az apró
magvak.
Egy tálkába öntjük a joghurttal és a habtejszínnel együtt.
Adhatunk hozzá ízlés szerint porcukrot, esetleg mézet.
Én most nem tettem bele, kicsit savanykás lett, de a
melegben ez jobban esik.
Pár perc alatt összeturmixoljuk.
Behűtve, pár szem málnával, mentalevéllel díszítve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése