A sajtfedeles burgonyás minizsemlékkel kínáltam.
Hozzávalók 3 főre:
- 4 nagyobb tojás
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet bors
- 1 tk mustár
- 1 tk majonézes torma
- 2 ek majonéz
A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk.
A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most
a krumpli törőt használtam).
Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, a majonézes tormát
és belenyomjuk a majonézt.
Alaposan összeforgatjuk.
Legalább egy órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek
az ízek, de még jobb, ha előző este elkészítjük.
Friss vagy pirítós kenyérre kenve friss zöldségekkel
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése