Hozzávalók 4 főre:
- 0,5 kg csirkemáj
- 1 kk őrölt bors
- 1 kk morzsolt majoránna
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
- Olaj bőven a sütéshez
- Só ízlés szerint
Meghintjük borssal és majoránnával.
Három tálkát készítünk, az elsőbe a lisztet szórjuk, a
másodikba a tojásokat egy villával kicsit felverjük és a harmadikba a
zsemlemorzsát rakjuk.
A fenti sorrendben a májakat bepanírozzuk.
Forró olajban a májakat szép barnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Tálalás előtt meghintjük sóval.
Sült krumplival, esetleg párolt rizzsel, krumplipürével
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése