Hozzávalók 6 főre:
- 2 lefilézett csirkemellcsont
- 3 nagyobb sárgarépa
- 2 nagyobb petrezselyem
- 1 kis fej karalábé
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 kis fehér húsú paprika
- 1 kis csokor friss petrezselyemlevél
- 10 db szemes bors
- 2 tk só
- 1 tk ételízesítő
A húst alaposan átmossuk.
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk.
A sárgarépát, a petrezselymet és a karalábét nagyobb
darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk és beletömködjük a
petrezselyemlevelet.
A húst feltesszük hideg vízben főni.
Ha elkezd habozni, azt leszedjük.
Belerakjuk a zöldségeket, a fűszereket.
Két óra alatt megfőzzük.
Kifőtt tésztával, melegen kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése