Hozzávalók kb. 20 szelethez:
- 50 dkg háztartási keksz (egész)
- 25 dkg margarin
- 2 dl tej
- 1 ek rumaroma
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 20 dkg porcukor
- 1 tasak vaníliás cukor
A kekszet egy tálkában kézzel nagyobb darabokra összetörjük.
A margarint felolvasztjuk, ráöntjük a kekszre.
A többi hozzávalót is hozzáadjuk.
Alaposan összedolgozzuk.
Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal úgy, hogy a szélen
túllógjon, mert majd ezzel takarjuk be.
Belehalmozzuk a masszát, belenyomkodjuk, egy kanállal elsimítjuk.
Becsomagoljuk a folpackkal.
Egy éjszakára hűtőben pihentetjük.
Másnap kicsomagoljuk, óvatosan egy tálcára borítjuk és
szeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése