Hozzávalók 2 főre:
- 50 dkg pulykamedalion
- 1 kk só
- 0,5 kk őrölt bors
- 4 ek méz
- 4 ek mustár
- 2 ek olaj
Meghintjük sóval, borssal.
A mézet és a mustárt egy akkora tálkába kanalazzuk, amibe
beleférnek a husik is.
Jól összekeverjük és beleforgatjuk a medalionokat.
A hűtőben hagyjuk pár órát pihenni.
Egy kisebb méretű tepsit kikenünk 2 ek olajjal és
belefektetjük a husikat.,
A mézes-mustáros pác felét rákanalazzuk.
Alufóliával lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőben 35
percig hőlégkeveréssel puhítjuk.
A fóliát levéve rákanalazzuk a maradék pácot és további 15
percet pirítjuk.
Félidőben egyszer megforgatjuk a húsokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése