Hozzávalók 5
főre:
*5 egész csirkecomb
*2 nagy fej vöröshagyma
*1 ek tyúkzsír
*1 ek szárnyas fűszerkeverék
*1,5 dl sör
A sütőt előmelegítjük.
Egy nagyobb tepsit kikenünk zsírral.
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk és meghintjük fűszer
sóval.
A vöröshagymákat vékony fél karikára vágjuk és a
kizsírozott tepsi aljára szórjuk.
Ráfektetjük a húsokat.
A combok közé öntjük a sört.
Lefedve 200 fokon addig sütjük, míg a villa könnyen
belemegy a húsba. Ez kb. 60 perc volt most.
Majd a fedőt eltávolítva szép pirosra pirítjuk. Néha
érdemes a szaftjával meglocsolgatni, hogy ne száradjon ki nagyon, illetve
egyszer megfordítani, hogy mindkét oldaluk megpiruljon.
Melegen kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése