Nem érezni benne túl intenzíven a fűszernövényt, de épp kellemes aromát ad a pástétomnak.
Hozzávalók 2
főre:
*5 közepes tojás
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 kk mustár
*2 ek majonéz
*3 kis szál friss kapor
A megtisztított tojásokat sós vízben keményre főzzük,
hagyjuk kihűlni, a héjukat eltávolítjuk.
A kaprot megmossuk, leitatjuk róla a vizet és egész
apróra vágjuk.
A tojásokat egy villával áttörjük, ízesítjük sóval,
borssal, mustárral, majonézzel, majd a kaporral.
Jól összeforgatjuk.
Pirítósra vagy friss kenyérre kenve kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Egy kis hagyma nem ártott volna még bele.
VálaszTörlésKedves Zsuzsa, Így is nagyon finom volt :-)
Törlés