Maradékmentés, avagy a levesben főtt hús második élete. Van úgy, hogy a húslevesben főtt hús nem fogy el. Erre próbáltam
egy megoldást találni. Készítettem egy könnyű krémes kenyérre valót. Ízesíthetjük bátrabban, akár másféle fűszerekkel
is próbálkozhatunk. Csak a képzelet szab határt a dolgoknak.
*17 dkg levesben főtt csont nélküli hús
*1 közepes vöröshagyma
*1 keményre főtt tojás
*1 tk mustár
*2 ek majonéz
*2 púpozott ek tejföl
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt fekete bors
A húst kisebb darabokra tépkedjük és a tojással, a majonézzel, tejföllel, hagymával, mustárral késes aprítóba
tesszük. Pulzálva nem túl pépesre dolgozzuk. Ízesítjük a fűszerekkel. Pirítóssal és savanyúsággal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése