Könnyű, egyszerű, húsmentes fogás. Pillanatok alatt elkészül és már fogyasztható is. Köretként rizs illik hozzá.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
*40 dkg karfiol
*15 dkg konzerv lencse
*10 dkg vöröshagyma
*3-4 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 nagy csipet őrölt köménymag
*1 csapott kk fűszerpaprika
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a felforrósított olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, beleforgatjuk
az egész apró rózsáira szedett karfiolt. Ízesítjük a többi fűszerrel és kevés vízzel felönt, gyakran kevergetve roppanósra főzzük.
A végén beleforgatjuk az átmosott lencsét, forralunk rajta egyet.
Melegen, basmati rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése