Igazán egyszerű, pillanatok alatt összeállítható, húsmentes fogás. Amíg a tészta fő, addig a többi hozzávaló
előkészíthető. A ropogós magvakat nem érdemes lehagyni róla.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította.
*25 dkg karfiol
*1 marék friss spenótlevél
*2 nagy gerezd fokhagyma
*2 dl tejszín
*20 dkg Wise Pasta Szezám spagetti
*1 ek vaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*pirított magvak a tálaláshoz
A tésztát és a karfiolt bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
A spenótot kevés felforrósított
vajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a tejszínt, ízesítjük sóval, borssal, belezúzzuk a fokhagymát, végül beleforgatjuk a karfiolt és a tésztát.
Jól átmelegítjük és száraz serpenyőben megpirított magvakkal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése