Lehetőségem adódott kipróbálni a WISE PASTA termékeket.
Egy nagyon egyszerű, gluténmentes, tejmentes és alacsony szénhidráttartalmú
halas fogás készült. Szép színes és igazán ízletes ebéd lett belőle, ami
összességében 50,1 g szénhidrátot tartalmaz, így diétázók, vagy cukorbetegek is
könnyedén beilleszthetik az étrendjükbe.
A recept megjelent a Kifőztük magazin
januári számában is.
Hozzávalók 3
személyre
*20 dkg Gluténmentes szezám fusili
*25 dkg brokkoli
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*2 nagy gerezd fokhagyma
*16 dkg olajos tonhalkonzerv
a tálaláshoz:
*2-3 keményre főtt tojás
A kisebb rózsáira szedett brokkolit sós vízben roppanósra
főzzük, hideg vízre szedjük, leszűrjük, felfogunk kb. ½ dl-et a főzővízből. A
zöldséget turmixgépben a vízzel pépesítjük, ízesítjük a sóval, borssal, zúzott
fokhagymával.
A tésztát bő vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
Beleforgatjuk a brokkoli krémbe, ha szükséges még fűszerekkel ízesítjük, végül
a kisebb darabokra tépkedett tonhallal, és finomra reszelt vagy felkockázott
tojással kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése