Ez egy igazán tartalmas, húsos tál, ami akár diéta során is fogyasztható. Nagyon tetszik, hogy mindenféle szín került
a tányérra és az ízek is jól összejönnek benne.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*2 nagyobb édesburgonya
*1 tk sült krumpli fűszerkeverék
*35 dkg csirkemellfilé
*2 tk grill fűszerkeverék
*20 dkg Chef Gomba fehér csiperkegomba
*só
*őrölt bors
*15 dkg basmati rizs
*friss saláta a tálaláshoz
A basmati rizst kevés olajon átforgatjuk, dupla mennyiségű zöldségleves alaplében megfőzzük.
Az édesburgonyát megtisztítjuk,
csíkokra vágjuk és felforrósított olajon megsütjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel.
A húst is felcsíkozzuk, fűszerezzük és kevés
felforrósított olajon megpirítjuk a felszeletelt gombával együtt, amit sóval és borssal ízesítünk.
A húst a gombával, édesburgonyával,
rizzsel és friss salátával egy tálba rendezve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése