Könnyű, egyszerű, húsmentes kenyérre való.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*20 dkg Chef Gomba laskagomba
*kevés olaj
*só
*őrölt bors
*1 kis ág kakukkfű
*40 dkg fehér babkonzerv
*1 ek mustár
*2 ek olívaolaj
*só
*őrölt fekete bors
Tálaláshoz:
*fűszerpaprikás olaj
A gombát kisebb darabokra vágjuk, kevés olajon megsütjük. Megszórjuk sóval, borssal, a kakukkfűlevélkékkel. Késes aprítóba
rakjuk az átmosott, lecsepegtetett babbal, olívaolajjal és a mustárral együtt. Pulzálva pépesítjük. Ha túl sűrű, kevés vízzel hígíthatjuk.
Fűszerpaprikás olajjal meglocsolva és friss teljes kiőrlésű kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése