Egy klasszikus, egy kicsit másképpen, egy kicsit más ízesítésben.
Már kétszer készítettem, ebből egyszer ajándékba.
A csilis fűszervaj receptjét
ITT találjátok.
A recept megjelent a Kifőztük magazin novemberi számában is.
Hozzávalók kb.
15 szelethez
*15 dkg háztartási keksz
*2 csapott ek cukrozatlan kakaópor
*5 dkg porcukor
*10 dkg csilis fűszervaj
*2 ek sárgabaracklekvár
*1 ek rum
*1-2 ek tej (ha szükséges)
A kekszet ledaráljuk, elvegyítjük a porcukorral,
kakaóporral, összedolgozzuk a vajjal, rummal, lekvárral, ha szükséges kevés
tejjel.
Folpackba csomagolva hengerré formázzuk, és legalább 1 órát a hűtőben
pihentetjük.
Szeletelve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése