Ritkán, de alkalomadtán nálunk is terítékre kerül halas
fogás. Igyekszem az egyszerű változatot készíteni. Ez is egy ilyen étel.
A
recept megjelent a Kifőztük magazin decemberi számában is.
Hozzávalók 4
személyre
*4 szelet tőkehalfilé
*1 kk fokhagymás só
*0,5 kk őrölt fekete bors
*1 nagy alma
*1 ek citromlé
*15 dkg trappista sajt
Sütéshez:
*kevés olaj
Tálaláshoz:
*krumplipüré
A hal szeleteket lecsepegtetjük, szárazra töröljük.
Mindkét oldalukat megszórjuk borssal, fokhagymás sóval. Olajjal vékonyan kikent
tepsibe fektetjük. Cikkekre vágott almát rakunk a tetejére, meglocsoljuk
citromlével. Reszelt sajttal megszórjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 25
perc alatt megsütjük. Krumplipürével kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése