Sokan hagyományos, megszokott fogásokat készítenek az ünnepre és vannak, akik keresnek valami újat, amivel meglephetik a vendégeket, a családot. Összegyűjtöttem pár finomságot számukra, amit már előző nap el lehet készíteni és hidegen is remek része lehet a húsvéti tálnak. A receptek elérhetők a címekre kattintva.
Tavaszi töltött dagadó:
Tojással töltött fasírtrúd:
Snack kolbásszal töltött karaj egyben sütve:
Sonkás-sajtos réteges pulyka:
Töltött dagadó:
Fésűs karaj:
Tojásos-tarjás fasírttekercs:
Baconbe tekert csirkemáj falatok:
Sajtos fasírtgolyók baconbe tekerve:
Aszalt szilvás csirkemell baconbe tekerve:
Vendégváró karajos tál:
Fasírtos-tojásos göngyölt karaj:
Fokhagymás csülök egyben sütve:
A Facebookon is megtaláltok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése