Hozzávalók 1 nagyobb rúdhoz:
Tésztához:
*35 dkg darált háztartási keksz
*20 dkg porcukor
*3 ek cukrozatlan kakaópor
*1 ek rumaroma
*8 ek sárgabaracklekvár
Krémhez:
*20 dkg porcukor
*20 dkg vaj
*3 púpos ek cappuccino por
A tésztához valókat egy tálba tesszük, és jól
összedolgozzuk.
A töltelékhez a porcukrot a cappuccino porral jól
összeforgatjuk, majd a vajjal habosra keverjük.
A kakaós masszát két réteg folpack között kb. 4 mm vastagra
és téglalap alakúra elnyújtjuk.
A krémet egyenletesen elkenjük rajta.
A folpack segítségével a hosszabbik oldaláról feltekerjük.
Becsomagolva pár órát a hűtőben pihentetjük.
Ezután egy éles késsel szépen szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése