Nemrég mutattam, hogy készítettem egy adag újhagymaszár-pesztó
(recept ITT). Az első felhasználása egy finom kis zöld tészta, amihez csak egy
kis tojást kínáltam. Nem az a hagyományos, megszokott ízvilág, de akik szeretik
a különleges ételeket, azoknak érdemes kipróbálni. A recept megjelent a
Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók 2
személyre
*15 dkg spagetti tészta
*1 púpozott evőkanál hamis újhagymaszár-pesztó
*só
*őrölt fekete bors
Tálaláshoz:
*2 tojás
A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk.
A tésztát
bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
Alaposan összeforgatjuk
a pesztóval.
Ízesítjük sóval, borssal.
A kisebb darabokra vágott tojással
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése