A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók kb. 55-60 db-hoz
*30 dkg liszt
*10 dkg porcukor
*1 csipet só
*½ kávéskanál sütőpor
*1 teáskanál vaníliás cukor
*2 nagyobb, nyers tojás sárgája
*1 keményre főtt tojás sárgája
*15 dkg vaj
*porcukor a tálaláshoz
A lisztet elvegyítjük a sóval, porcukorral, vaníliás
cukorral, sütőporral és összedolgozzuk a vajjal, a tojások sárgájával, valamint
az áttört, főtt tojás sárgájával.
Becsomagolva pár órát a hűtőben pihentetjük.
A forma mélyedéseit kevés tésztával peremig töltjük.
160 fokra előmelegített
sütőben 20 perc alatt megsütjük.
A formából óvatosan kifordítjuk.
Kevés
porcukorral megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése