Amikor nagyon meleg van, akkor nem igazán kívánunk csak
hideg és könnyű ételeket. Most ez a gyorsan elkészíthető édes kanalaznivaló jól
fog esni és még érdemes kihasználni az eperszezon végét is. A bodzaszirup
receptjét ITT találjátok.
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában
is.
A felhasznált turmixgépet a Russell Hobbs biztosította.
Hozzávalók 4
személyre
*40 dkg földieper
*2 dl habtejszín
*2 dl görög joghurt
*0,5 dl bodzaszirup
*mandulaforgács a tálaláshoz
Az epret megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk.
Turmixgépben
a bodzasziruppal, joghurttal és tejszínnel krémesre turmixszoljuk. Jól behűtve,
mandulaforgáccsal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése