Néha a legegyszerűbb fogások a legfinomabbak. Ez egy könnyű,
húsmentes, és gluténmentes finomság, amihez a felhasznált tésztát a WISE PASTA
biztosította.
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók 2
személyre
*20 dkg szezám spagetti
*4 nagyobb tojás
*2 púpozott ek barna rizsliszt
*2 kk só
*0,5 kk őrölt bors
*0,5 kk morzsolt bazsalikom
*3 nagy gerezd fokhagyma
*kevés olaj a sütéshez
*trappista sajt a tálaláshoz
A tésztát bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és
lecsepegtetjük.
A tojásokat elkeverjük a liszttel, hozzáadjuk a tésztát,
ízesítjük a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával.
Olajjal kikent, felforrósított
serpenyőben két evőkanálnyi masszát kicsit elsimítunk, mindkét oldalát
világosra sütjük.
Reszelt sajttal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése