Bár igencsak a sárgabarack szezon végén járunk, az utolsó
pár darabból egy kis desszert készült, mégpedig grillezett gyümölcs, egy kis
krémmel töltve. Ha nem szeretnénk bekapcsolni a sütőt, de egy kis édességre
vágyunk, akkor érdemes elővenni a grillserpenyőt, és csak pár perc az egész
művelet ;-)
A recept megjelent a Kifőztük magazin júliusi számában
is.
A carbon steel grillserpenyőt a Russell Hobbs biztosította.
Hozzávalók 3
személyre
*5-6 nagyobb sárgabarack
*1 evőkanál vaj olvasztva
*12 dkg krémsajt
*2 evőkanál tejszín
*1 teáskanál méz
Díszítéshez:
*10-12 diógerezd
*10-12 menta bóbita
A megtisztított barackokat kettévágjuk, magjukat
eltávolítjuk. Megkenjük olvasztott vajjal, és felforrósított grillserpenyőben
megsütjük.
A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, mézzel, megtöltjük a barackok
mélyedéseit.
Dióval, és mentalevéllel díszítve kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése