Bár érdemes picit pihentetni, hogy könnyebb legyen vele dolgozni, de ezalatt végezhetünk egyéb teendőnkkel.
Nagyon egyszerű és remek vendégváró. Érdemes kipróbálni.
A recept megjelent a Kifőztük magazin márciusi számában is.
Hozzávalók kb. 26 golyóhoz
*10 dkg darált háztartási keksz
*10 dkg egész háztartási keksz
*5 dkg porcukor
*4 ek azonnal oldódó kávé
*1 ek vaníliás cukor
*1 ek rum
*10 dkg olvasztott vaj
*0,5 dl tej
*5 dkg porcukor a forgatáshoz
A háztartási kekszet apró darabokra törjük, és
összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Becsomagolva legalább 2 órára és a hűtőbe
rakjuk.
Nagyobb diónyi golyókat sodrunk, és porcukorba forgatjuk.
Egy éjszakát
hideg helyen pihentetjük, hogy a keksz megfelelően megpuhuljon benne.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése