A következő alkalommal egy sütőtálba kanalazom, megszórom sajttal és hagyom, hogy a forró sütőben a sajt ráolvadjon :-)
Hozzávalók 3
főre:
*½ adag házi gnocchi (a recept ITT)
*2 ek olaj
*2 nagy gerezd fokhagyma
*3 dl natúr házi paradicsomlé
*1 nagy csipet só
*2 nagy csipet cukor
*1 nagy csipet morzsolt oregánó
*1 nagy csipet morzsolt bazsalikom
*5 dkg sajt
A gnocchit sós bő vízben egy kanál olajjal addig főzzük,
míg a vízfelszín tetejére jönnek a tészták. Szűrőkanálban lecsepegtetjük.
A fokhagymát megtisztítjuk, egész apróra vágjuk, és egy
kevés olajon megfuttatjuk. Felengedjük a natúr paradicsomlével, majd ízesítjük
a fűszerekkel. Érdemes kóstolgatni, és ezzel is saját ízlésünk szerint
beállítani a fűszerezést. A lecsepegett nudlikat a forró szószba forgatjuk, és melegen,
sajttal kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése