Hozzávalók kb.
24 kekszhez
*20 dkg liszt
*5 dkg darált dió
*1 csomag sütőpor
*0,5 kk szódabikarbóna
*2 közepes tojás
*15 dkg barna cukor
*1 ek házi vaníliás cukor
*10 dkg vaj
*8 dkg étcsoki lencse
A cukrokat habosra keverjük a tojásokkal, olvasztott
vajjal. Beledolgozzuk a dióval, sütőporral, szódabikarbónával elvegyített
lisztet, végül beleszórjuk a csoki lencsét.
Lisztezett kézzel diónyi golyókat
sodrunk, sütőpapíros tepsire rakjuk helyet hagyva közöttük, mert sütés közben
terülnek.
160 fokos sütőben hőlégkeveréssel 15 perc alatt megsütjük. A tepsin hagyjuk teljesen kihűlni.
A csoki lencsét apróra vágott étcsokoládéval is
helyettesíthetjük.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése