Újra itt a hétvége. Ismét egy olyan finomságot hoztam, amit akár a szabadban grillen, akár a konyhában egy grill serpenyőben is el lehet készíteni. Roppant egyszerű. Gyorsan megsül. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A csirkét A séf húsboltja és pecsenyése biztosította, amit ezúton is köszönök. Ha Inárcson jártok érdemes benézni, hisz széles választékkal, csodás portékával, kedves kiszolgálással várják a vásárlókat.
*1 nagyobb pár csirkemellfilé
*2 tk rablónyárs fűszerkeverék
*1 kis doboz darabolt ananászkonzerv (hozzáadott cukor nélkül)
*kevés olívaolaj a sütéshez
*basmati rizs a tálaláshoz
A konzerv gyümölcsöt kicsit lecsepegtetjük. A csirkét az ananász méretére csíkozzuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel.
A húst és a gyümölcsöt felváltva, előzőleg vízbe áztatott saslikpálcára tűzzük. Felforrósított grillen vagy grillserpenyőben
kevés olajjal lekenve megsütjük. Melegen párolt rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése