Könnyű, egyszerű húsmentes fogás. Némi friss salátával, esetleg egy kis tejfölös mártogatóssal is kínálhatjuk.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*3 szelet teljes kiőrlésű kenyér
*2 ek vaj
*2-3 ek olaj
*1 friss ág rozmaring
*2 nagy gerezd fokhagyma
*só
*őrölt bors
A megtisztított gombákat a felkockázott kenyérrel felváltva bambusznyársra tűzzük. Felforrósított serpenyőben a vaj
és olaj keverékén locsolgatva megpirítjuk a gombanyársakat. Rászórjuk az apróra vágott rozmaringot és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
Közben megszórjuk sóval és borssal. Melegen azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése