A sok ünnepi finomság után jól esik egy könnyebb, húsmentes fogás. Egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*10 dkg Chef Gomba Barna csiperkegomba
*2 ek olaj
*1 kis marék dió
*3 dkg fetasajt
*1 marék friss saláta
Öntethez:
*1 kk citromlé
*1 kk olívaolaj
*őrölt bors
A diót száraz serpenyőben kicsit megpirítjuk, majd félretesszük. A vékonyra szeletelt gombát kevés olajon megpirítjuk és
megsózzuk. A salátát egy tányérra rakjuk, ráhalmozzuk a gombát, megszórjuk a pirított dióval, rámorzsoljuk a fetasajtot és meglocsoljuk a
citrom-olaj-bors keverékkel. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése