Egyszerű zöldséges lepényke, amit kínálhatunk köretként, de egy kevés mártogatóssal önálló
ételként is megállja a helyét.
A felhasznált zabpehelylisztet a Wise Pasta biztosította.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
*2 nagyobb sárgarépa (25 dkg, tisztítva mért súly)
*1 közepes vöröshagyma (8 dkg)
*3 kisebb tojás
*1 csapott tk só
*1/3 kk gm őrölt bors
*1/3 kk gm őrölt köménymag
*3 jó púpozott ek Wise Food Gluténmentes Zabpehelyliszt
*kevés olaj a sütéshez
A megtisztított sárgarépát és a vöröshagymát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat,
a lisztet és ízesítjük a fűszerekkel. Alaposan összekeverjük.
Felforrósított serpenyőben kevés olajon púpozott evőkanálnyi masszát
elterítünk és minkét oldalát megsütjük.
Önmagában egy kis tejfölös mártogatóssal vagy sültekhez köretként kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése