Igazán egyszerű és finom, tartalmas fogás reggelire. Hasonlót régen Apukám készített, amit most én picit tovább
gondoltam és kevés kukoricával, valamint szalonnával is kiegészítettem. Érdemes kipróbálni.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.
*1 közepes krumpli (10 dkg )
*8 dkg húsos szalonna
*3 tojás
*2 dkg cukormentes kukorica konzerv
*2 evőkanál olaj
*só
*őrölt bors
Tálaláshoz:
*rózsabors
*uborka
*teljes kiőrlésű kenyér
A szalonnát apró kockára, a megpucolt krumplit kisebb darabokra vágjuk. Felforrósított olajon mindkettőt megpirítjuk.
Hozzáadjuk
a kukoricát, a villával kissé felvert tojásokkal készre sütjük. Közben ízesítjük sóval és borssal.
Teljes kiőrlésű kenyérrel,
apróra vágott uborkával és rózsaborssal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése