PrintFrendly

2022. január 7., péntek

Vajas-petrezselymes csicsóka

Ismét csodás a csicsóka termés a kertben. Igyekszem felhasználni többféle formában. Legtöbbször köretként, mint most is. Állagában hasonlít a sült krumplihoz, de ízében egészen más. Érdemes kipróbálni, mert igazán egészséges zöldség.
Hozzávalók 2 személyre
*35 dkg csicsóka
*3 dkg vaj
*1 kis csokor friss petrezselyemlevél
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
 
A csicsókát alaposan megsikáljuk és apróra vágjuk. 
A vajat serpenyőben felforrósítjuk, a csicsókát roppanósra sütjük rajta. Közben ízesítjük sóval, borssal. A végén megszórjuk felaprított petrezselyemlevéllel. 
Melegen köretként kínáljuk.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése