Egyszerű reggelire való kenegető. Gyorsan elkészíthető, de érdemes megvárni, hogy az ízek összeérjenek.
A recept megjelent
a Kifőztük magazin szeptemberi számában is.
*20 dkg túró
*3 dkg vöröshagyma
*2 púpozott ek tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
*2 nagyobb aszalt paradicsom
*2 bazsalikomlevél
*1 kis szál oregánó
Tálaláshoz:
*teljes kiőrlésű kenyér
A vöröshagymát és az aszalt paradicsomot apróra vágjuk, az áttört túróhoz adjuk. A tejföllel krémesítjük,
a fűszerekkel ízesítjük és beleforgatjuk az összevágott bazsalikom és oregánó leveleket.
Pár órát a hűtőben pihentetjük, hogy
az ízek összeérjenek.
Teljes kiőrlésű kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése