Ezzel a fogással nem kell sok időt a konyhában tölteni. Amíg a tészta megfő, minden más előkészíthető. Érdemes
még addig elkészíteni, amíg van friss cukkini. Az étel szénhidrátdiétába is illeszthető.
A recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában
is.
*10 dkg durum farfalle tészta
*1 kisebb cukkini (12 dkg)
*1 kis vöröshagyma (2 dkg)
*2 jó púpozott ek tejföl
*2 csapott ek cukormentes majonéz
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt fehér bors
Tálaláshoz:
*kevés apróra vágott kapor
A tésztát bő vízben megfőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, a cukkinit
vékony félkarikára vágjuk.
A tejfölt a majonézzel, a sóval és borssal kikeverjük, beleforgatjuk a hagymát, a cukkinit és a tésztát.
Kevés
friss kaporral megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése