Egyszerű kis gombás és halas fogás. Akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
Krumplihoz:
*50 dkg krumpli
*só
*őrölt bors
*fűszerpaprika
*kevés olaj
Gombához:
*20 dkg Chef Gomba fehér csiperke gomba
*só
*őrölt bors
*fokhagymagranulátum
*olaj
Halhoz:
*30 dkg harcsafilé
*só
*őrölt bors
*fokhagyma
A megpucolt krumplit kockára vágjuk, tepsibe terítjük. Meglocsoljuk olajjal, majd megszórjuk sóval, borssal, fűszerpaprikával. 180 fokra
előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Érdemes közben a tepsit közben párszor megrázogatni. A gombát felszeleteljük, felforrósított
serpenyőben kevés olajon megsütjük, ízesítjük sóval, borssal és fokhagymával. Félretesszük. A visszamaradt olajon a vékony csíkokra vágott
halfilét megsütjük, közben megszórjuk a fűszerekkel. A halat a krumplival, gombával összeforgatjuk és azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése